Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Το πρώτο και μοναδικό εγχειρίδιο για το Marketing στα Ινστιτούτα Αισθητικής



«Marketing Management of Beauty Therapy Institutes»


Με αίσθημα ευθύνης προς το σύνολο των μονάδων του κλάδου Καλλωπισμού και την Σύγχρονη Επαγγελματία Αισθητικό, και με γνώμονα την ανάπτυξη και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Ινστιτούτων Αισθητικής και των Πολυδύναμων Μονάδων του κλάδου, σας ανακοινώνω την Ε’ Έκδοση του βιβλίου μου για την Αποτελεσματική Διαχείριση, το Marketing και την Ανάπτυξη των Kέντρων με τον τίτλο "Beauty Therapy Management". 

Το Beauty Therapy Management  καλύπτει όλα τα θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική διαχείριση, τη σύγχρονη οργάνωση, το management, το marketing και τη διαδικασία ενημέρωσης / πώλησης στους υποψήφιους πελάτες των Κέντρων. Εστιάζει δηλαδή σε μια σειρά κρίσιμων κλειδιών / παραγόντων επιτυχίας που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας και την ανάπτυξή της.

Η νέα αυτή έκδοση, πρωτοπόρα και καινοτόμος,  αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για  τη σύγχρονη Επαγγελματία Αισθητικό. Είναι εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία, μεθοδολογίες και τεχνογνωσία, που αποτελούν προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας μου στον κλάδο και της διαχρονικής συνεργασίας σε πανελλαδικό επίπεδο με δεκάδες Πολυδύναμα Ινστιτούτα Αισθητικής. Θα αποτελέσει στα χέρια σας ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων στην περίοδο που διανύουμε, την επιβίωση και την περεταίρω ανάπτυξή σας. Οι θεματικές ενότητες του εγχειριδίου, η οργάνωσή του και ο απτός και κατανοητός τρόπος μεταφοράς γνώσεων και δεξιοτήτων, θα υποστηρίξει όχι μόνο το δικό σας έργο αλλά και των συνεργατών σας και θα σας προσφέρει άμεσα πολύτιμα εφόδια, άμεσα εφαρμόσιμα.

Η νέα αυτή συγγραφική μου προσέγγιση, αποτελεί  απάντηση στα αιτήματα πελατών μου παλιών και νέων, καθώς και πολλών φορέων του κλάδου, για μια πιο δημιουργική συνεισφορά και συνέργιες που θα προσφέρουν μια αναπτυξιακή διέξοδο στον κλάδο.

Με βάση τα θετικά σχόλια όλων των αναγνωστών, καθώς και τις κριτικές από περιοδικά και portal του κλάδου στα οποία συχνά αρθρογραφώ, ο στόχος που θέτω για αυτή την Ε’ Έκδοση, είναι να πολλαπλασιάσω τα οφέλη για τους αναγνώστες μου, με μια σειρά νέων υπηρεσιών μου που θα συνοδεύουν την αγορά του Beauty Therapy Management, όπως:

  1. Δωρεάν τηλεφωνική Υποστήριξη (Business Coaching) και Επιχειρηματική Συμβουλευτική σε θέματα που σας απασχολούν
  2. Δωρεάν πληροφόρηση με στοιχεία ερευνών και μελετών για τις τάσεις και την καταναλωτική συμπεριφορά σχετικά με τον κλάδο, και καθοδήγηση για αποτελεσματική προώθηση, προβολή, τιμολόγηση,  σχεδιασμό προγραμμάτων και θεραπειών, κ.α. που θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email σας
  3. Έκπτωση 30% στις προσφερόμενες υπηρεσίες Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής, εάν κι εφόσον αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μου σε περιοδική βάση
Η αξία του «Beauty Therapy Management», Professional Edition, της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών που το συνοδεύουν είναι 90 €.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλ.: 698 055 8496, e-mail: vasgalanis@gmail.com .
Κατάθεση χρημάτων: Εθνική Τράπεζα 125-396005-64



Δωρεάν Συμβουλευτική & Tips, μπορείτε να λαμβάνετε από το Blog μου καθώς και από την Official Page στο Facebook:






Βασίλειος Γαλάνης
Marketing Consultant - Καθηγητής - Συγγραφέας
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων


Info:
e-mail: vasgalanis@gmail.com  
Mobile: 698 055 8496