Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Νέα Πακέτα Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής με Μηνιαία Συνεργασία & Μεμονωμένες Υπηρεσίες



Με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών πολλών Κέντρων Αισθητικής Πανελλαδικά, διαμόρφωσα δύο νέα πακέτα υπηρεσιών καθώς και ένα νέο κατάλογο παροχής μεμονωμένων υπηρεσιών, που θα συμβάλλουν άμεσα στη διαφοροποίηση, την ανάπτυξη και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Ινστιτούτων.

1. Advanced
  • Οι Υπηρεσίες μου στο παραπάνω πακέτο περιλαβάνουν τα εξής:

Μηνιαία εκπόνηση Promotion Plan και Προσφορών του Κέντρου για α' και β' πώληση, με δικές μου προτάσεις και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Κέντρου, καθώς και δημιουργία Promotional/ Advertorial για ανάρτησή τους εντός του χώρου
Συγγραφή κειμένων, τίτλων και slogan για ανάρτησή τους στο site του Κέντρου σε μηναία βάση
Δημιουργία & συγγραφή διαφημιστικών μηνυμάτων σε μηνιαία βάση για τις Facebook Campaigns του κέντρου για αδυνάτισμα/λιπογυπτική, αποτρίχωση και αισθητική προσώπου, και υλοποίηση - στήσιμο /διαχείριση της καμπάνιας εάν το κέντρο αδυνατεί.
Δημιουργία, συγγραφή και ανάρτηση Post στη Facebook Page του Κέντρου και διαχείρισή της, σε μηνιαία βάση για συνεχή βελτίωση της εικόνας και αύξηση των πωλήσεων.
Δημιουργία SMS Campaign σε μηνιαία βάση για αποστολή τους σε πελάτες του κέντρου από πλατφόρμα αποστολής και υλοποίηση της αποστολής εάν το κέντρο αδυνατεί.
Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων & Σεναρίων για την παραγωγή Radio Spot & TV Spot με βάση τις ανάγκες του κέντρου και με δικές μου προτάσεις για τις σαιζόν που απαιτείται αλλαγή στην καμπάνια
Συγγραφή Διαφημιστικών Κειμένων για Έντυπα του Κέντρου για την προώθηση προσφορών, σε συγκεκριμένες περιόδους π.χ. Χριστούγεννα, άνοιξη, καλοκαίρι και οποαδήποτε άλλη ανάγκη του Κέντρου
Δημιουργικά/Μηνύματα για Banners, κ.α. διαφημιστικά μέσα, συγγραφή άρθρων και δελτίων τύπου για τα τοπικά μέσα
Προτάσεις για δημιουργία νέων πακέτων προς πελάτες, δημιουργία εσωτερικών εντύπων π.χ., για πακέτα συντήρησης, επιστολές σε συλλόγους, κ.λ.π.
Προτάσεις και κείμενα για τη δημιουργία και ανάπτυξη νέου site
Ανάλυση Τοπικού Ανταγωνισμού & χαρακτηριστικών τοπικής αγοράς
Εκπαίδευση Προσωπικού, Πρακτικά ασκούμενων και επανεκπαίδευση σε μηνιαία βάση, συμπεριλαμβανομένων πρακτικά ασκούμενων σε τεχνικές πωλήσεων υπηρεσιών, καλλυντικών, ποιοτική εξυπηρέτηση, πωλήσεις, τηλεφωνική επικοινωνία κ.α.
Ανάλυση πλάνων και πορείας του Κέντρου, καθορισμός στόχων πωλήσεων και παρακολούθηση της πορείας του
Δωρεάν συμβουλευτική και προτάσεις σε κάθε θέμα που το απασχολεί, π.χ. επενδύσεις σε νέα μηχανήματα, θέματα marketing, κ.α.
Eπιμέρους Προτάσεις για Ad Hoc κινήσεις, διοργάνωση promo events, διαγωνισμών με δώρα, κ.α.
Μηνιαία συνάντηση στην έδρα του κέντρου 1 φορά το μήνα, π.χ. ένα Σάββατο ή και εργάσιμη, για αποφυγή εξόδων διανυκτέρευσης,, χωρίς άλλη χρέωση του Κέντρου
Εβδομαδιαία επικοινωνία ηλεκτρονικά μέσω e-mail και τηλεφωνικά, ακόμη και ημερήσια όπου απαιτηθεί



2.Basic
  • Οι Υπηρεσίες μου στο πακέτο Basic περιλαβάνουν όλες τις παραπάνω υπηρεσίες του Advanced, πλην της εκπαίδευσης του προσωπικού και των μηνιαίων συναντήσεων στην έδρα του Κέντρου. H μεταξύ μας επικοινωνία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω e-mails, και σε τηλεφωνικά Meetings και επικοινωνία για την επιβεβαίωση, διεκπαιρέωση και προγραμματισμό των κινήσεων και των πλάνων μας.


3. Mεμονωμένες Υπηρεσίες χωρίς προυπόθεση μηνιαίας συνεργασίας

Μεμονωμένη Συνεδρία Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής, περιλαμβάνει .
90 λεπτά Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής, διερεύνησης αναγκών και πλήρους διαγνωστικής ανάλυσης και προτάσεων σε επιχειρηματικά προβλήματα που σας απασχολούν.
Δημιουργία και Ανάπτυξη νέου Web Site/ Συγγραφή Κειμένων
Εκπαίδευση Προσωπικού: Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια (εντός καταστήματος) σε θέματα Marketing, Τεχνικές Πωλήσεων Υπηρεσιών & Επικοινωνίας, Ποιοτικής Εξυπηρέτησης, Telemarketing, κ.α.
Διαχείριση Social Media/ Facebooc/ Google Campaigns/ Digital Marketing
Δημιουργία/ Συγγραφή διαφημιστικών κειμένων για έντυπη επικοινωνία & μελέτη εντύπου
Προτάσεις Concept Ραδιοφωνικών/ Τηλεοπτικών Spot/ Στρατηγική Επικοινωνίας


Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλειος Γαλάνης
Σύμβουλος Marketing, Καθηγητής - Συγγραφέας,
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Κιν.: 6980 558 496
e-mail: vasgalanis@gmail.com