Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά για το βιβλίο Beauty Therapy Management

BEAUTY THERAPY MANAGEMENT
OPERATION MANUAL ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το πρώτο και μοναδικό εγχειρίδιο για το Marketing Management των Κέντρων Αισθητικής

Σκοπός του Εγχειριδίου:

Σκοπός του Beauty Therapy Management είναι να αποτελέσει ένα εργαλείο εφαρμογής διαδικασιών και μεθόδων Marketing Management, &  Οργάνωσης, απαραίτητο στη σύγχρονη Επαγγελματία Αισθητικό, προκειμένου αυτή να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις της αγοράς, τον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις των πελατών, επιτυγχάνοντας τους στόχους της  και μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση των πελατών της, την αύξηση των πωλήσεων, του πελατολογίου της και του τζίρου της. Το manual είναι προϊόν της εικοσαετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας μου στον κλάδο και αποτελεί όχι απλά ένα σύγγραμμα, αλλά ένα «σύστημα τεχνογνωσίας εν λειτουργία».

Σε ποιους απευθύνεται: 

Το Beauty Therapy Management απευθύνεται σε Ιδιοκτήτριες Ινστιτούτων Αισθητικής & Αισθητικούς, που χρειάζονται ολοκληρωμένες γνώσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην οργάνωση και τη διαχείριση ενός Ινστιτούτου με σύγχρονες μεθοδολογίες Marketing, καθώς και στην επικοινωνία και τις τεχνικές πωλήσεων, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον απευθύνεται στους συνεργάτες της, εφόσον μπορεί να αποτελέσει ένα «εργαλείο εκπαίδευσης» των συνεργατών του Ινστιτούτου.

Το Beauty Therapy Management είναι δομημένο σε μια πολυτελή έκδοση με κινητά φύλλα και κατ’ αυτό τον τρόπο διευκολύνει στην:
Μελέτη του αλλά και στην Εκπαίδευση των συνεργατών που μπορούν να λαμβάνουν copy’s συγκεκριμένων ενοτήτων, όπως τεχνικές πωλήσεων και επικοινωνίας, γλώσσα του σώματος, συμπεριφοράς, διαδικασιών, κ.α.

Συγγραφέας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ. Marketing Consultant & Διαφήμισης, Πολυδύναμων Ινστιτούτων Αδυνατίσματος και Κέντρων Αισθητικής σε όλη την Ελλάδα, Εισηγητής Σεμιναρίων και Συγγραφέας 7 επιστημονικών βιβλίων στο χώρο του marketing από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Σταμούλη,  με δεκάδες άρθρα, δημοσιεύσεις και έρευνες στον οικονομικό και κλαδικό τύπο.

Επιπλέον:

Οι αγοραστές του βιβλίου, λαμβάνουν δωρεάν πληροφόρηση – εργαλεία δουλειάς, όπως έρευνες για τον κλάδο, την αγορά καλλυντικών, τη διαφήμιση και τις καταναλωτικές τάσεις.
Ακόμη οι αγοραστές του manual, συμμετέχουν με έκπτωση 35%  στα σεμινάρια Πωλήσεων και Ποιοτικής Εξυπηρέτησης του Βασίλη Γαλάνη.

Αξία: ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ €65, ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ €90, με δωρεάν αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς.           

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Δικαιούχου: 
Εθνική Τράπεζα- Αρ. Λογ.: 125-396005-64
IBANGR 2501101250000012539600564

Η προσφορά ισχύει μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, απευθυνθείτε στο τηλ.: 6980 558496 
e-mail: vasgalanis@gmail.com