Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Έρευνα για τα Επαγγελματικά Καλλυντικά στο κανάλι διανομής των Κέντρων Αισθητικής| Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική!!!

Ο Βασίλης Γαλάνης & το Beauty Therapy Management διεξάγουν για πρώτη φορά μια ποσοτική έρευνα για τα επαγγελματικά καλλυντικά στο κανάλι διανομής των Κέντρων Αισθητικής (που συνίσταται από τις επιχειρήσεις σας).

Για τη συμμετοχή σας, σας καλώ να αποστείλετε το e-mail σας με μήνυμα στο inbox και θέμα Έρευνα, ή στο e-mail: vasgalanis@gmail.com , έτσι ώστε να σας αποσταλεί το ερωτηματολόγιο (**).
Οι απαντήσεις σας θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως 21 Απριλίου 2019.

Σκοπός της έρευνας είναι να σκιαγραφήσει την κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι διανομής των Κέντρων Αισθητικής, σχετικά με τις πολιτικές των προμηθευτών και των Κέντρων, τις διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής μιας σειράς ή ενός brand, τις τιμές αγοράς και πώλησης, τη στάση των πελατών/καταναλωτών, τις προοπτικές,τις τάσεις, κ.α.

Με την παρούσα έρευνα απευθύνομαι σε εσάς τους ειδικούς της Ομορφιάς, προκειμένου να μοιραστούμε όλοι μαζί τις πολύτιμες απόψεις σας, τις εμπειρίες σας, και όλοι μαζί να διαγνώσουμε τις τάσεις. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις, οι απόψεις σας είναι πιο σημαντικές για το παρόν και το μέλλον των επαγγελματικών καλλυντικών στο κανάλι διανομής που συνίσταται από τις επιχειρήσεις σας.
Δεν θα απαιτηθούν περισσότερο από 15 -20 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Έχοντας σε αρχείο word το ερωτηματολόγιο μπορείτε να συμπληρώσετε μέρος του ερωτηματολογίου, στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε, και να το συμπληρώσετε αργότερα σε χρόνο της επιλογής σας.
Όλες οι συμμετέχουσες θα λάβουν τα αποτελέσματα της έρευνας στο e-mail που θα δηλώσουν για την αποστολή του ερωτηματολογίου.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.
(*) Παράλληλα με την ποσοτική έρευνα θα υλοποιηθούν focus group με Ιδιοκτήτριες Κέντρων Αισθητικής που επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια δομημένη συζήτηση, για τη διεξαγωγή μιας ποιοτικής έρευνας.
(**) Οι συμμετέχουσες στην ποσοτική και ποιοτική έρευνα, θα πρέπει να είναι Ιδιοκτήτριες Κέντρου Αισθητικής και να διαθέτουν facebook page που είναι εμφανή στο προφίλ τους.
Περισσότερες Πληροφορίες:
Βασίλειος Γαλάνης
Σύμβουλος Marketing/ Manager, Καθηγητής - Συγγραφέας,
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6980 558496
e-mail: vasgalanis@gmail.com