Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Workshop – Σεμινάρια για Κέντρα Αισθητικής

Η επαγγελματική επιμόρφωση και η επανεκπαίδευση του προσωπικού σε ιδιαίτερα σημαντικά και σύγχρονα πεδία, είναι απαραίτητη για την ανταγωνιστική λειτουργία ενός Κέντρου Αισθητικής & Αδυνατίσματος, Spa, ή σχετικής μονάδας και την αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητάς τους.  

Για το σκοπό αυτό προσφέρονται λύσεις με απόλυτα εξειδικευμένα σεμινάρια, βασισμένα στην τεχνογνωσία και την εκπαιδευτική εμπειρία -άνω των 20 ετών-, του Βασίλη Γαλάνη. Τα προσφερόμενα σεμινάρια απευθύνονται τόσο στους Ιδιοκτήτες όσο και στους συνεργάτες/ προσωπικό των Κέντρων, και πραγματοποιούνται εντός του χώρου του Ινστιτούτου Αισθητικής για την καλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των συνεργατών σε νέα θεματικά πεδία. 

Προτεινόμενες Θεματολογίες:

1. Αποτελεσματική Διαχείριση Facebook Page, Διαφήμιση, και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων του Facebook, Διάρκεια 6 Ώρες
2. Sales & Promotion Plan, Κατάρτιση Προυπολογισμού του Κέντρου, Κοστολόγηση Υπηρεσιών και Προιόντων, Διάρκεια 8 Ώρες 
3. Social Media & Digital Marketing, Διάρκεια 6 Ώρες 
4.Telemarketing, Μobile & SMS Marketing, Διάρκεια 6 Ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και να προγραμματίσουμε από κοινού το δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται πανελλαδικά.


Βασίλειος Γαλάνης
Σύμβουλος Marketing/ Manager, Καθηγητής - Συγγραφέας,
Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6980 558496
e-mail: vasgalanis@gmail.com